bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,603.31 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.03 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 560.21 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 146.80 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502577 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473707 3.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153083 2.02%

Maxine Waters, SBF’yi FTX Duruşmasına Davet Etti

maxine waters sbfyi ftx durusmasina davet etti

Kripto para borsası FTX’in çöküşü ABD’de yakından takip ediliyor. Kısa bir süre içinde Temsilciler Meclisi’nde gerçekleştirilecek olan FTX duruşmasına Sam Bankman-Fried davet edildi.

Maxine Waters, FTX Duruşmasına SBF’yi Çağırdı

Demokrat temsilci Maxine Waters, Twitter hesabı üzerinden iflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’e bir davette bulundu. Waters paylaşımında, 13 Aralık 2022 tarihinde Temsilciler Meclisi’nde gerçekleştirilecek olan FTX duruşmasına Sam Bankman-Fried’e davet etti. Maxine Waters paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Sam Bankman-Fried, FTX‘de olanlarla ilgili tartışmalarınızda samimi olduğunuzu takdir ediyoruz. Halkla konuşma isteğiniz, şirketin müşterilerine, yatırımcılarına ve diğerlerine yardımcı olacaktır. Bu amaçla, ayın 13’üncü duruşmamıza katılmaya davet ediyoruz.

maxine waters sbfyi ftx durusmasina davet etti 2

Maxine Waters’ın bu çağrısına, Sam Bankman-Fried cephesinden bir açıklama gelmedi. Sam Bankman-Fried kısa bir süre önce New York Times’ın bir etkinliğine canlı yayınla katılmış ve FTX ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. Sam Bankman-Fried açıklamasında ayrıca tüm yaşananlar için üzgün olduğunu belirtmiş ve artık kendisinin normal bir vatandaş olduğunu kredi kartı kullanıp bankada 100.000 doları olduğunu söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala