bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Mastercard’ın Kripto Başkanından NFT Açıklaması

Mastercardin Kripto Başkanindan NFT Açiklamasi

Küresel ödeme şirketlerin Visa ve Mastercard, günümüz finansal değişimine en uyum sağlayan şirketler arasında yer alıyorlar. Özellike Blockchain ve kripto alanında yoğun çalışmalar yürüten Mastercard, NFT alanında büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak ödeme devi Mastercard’ın Küresel Kripto Başkanı Raj Dhamodharan, Mastercard’ın nasıl ‘birinci kripto’ şirket olmak için çalışmalarını açıkladı.

Mastercard'ın Kripto Başkanın'dan NFT Açıklaması

Mastercard, NFT ve Benzeri Teknolojileri Benimsiyor

Küresel ödeme şirketlerinden birisi olan Mastercard, NFT alanında da çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Son olarak şirketin Küresel Kripto Başkanı Raj Dhamodharan, yaptığı bir röportajta OpenSea ve Coinbase ile yaptıkları ortaklıklara değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Bu, bir kripto yerlisinin NFT alıp satın almasıyla ilgili değil. Bu, gerçekten her sanatçının ve her yaratıcının sanat eserlerini satmaları için geniş bir pazara sahip olmalarını sağlamakla ilgili ve yaratıcı ekonomisine gerçekten güç veriyor. Ve sıradan tüketicilerin basit bir tüketici deneyimi kullanarak NFT’yi satın alıp elinde tutmasını sağlayamazsak bunu nasıl yapabiliriz?”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala