bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,323.23 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.21 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 605.83 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 149.48 4.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531173 3.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47865 4.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153156 4.59%

MasterCard’dan, Kripto Para Girişimleri İçin Destek Programı

mastercard 2

Mastercard, tüketicilerin kripto para birimi satın almasını, harcamasını ve elinde tutmasını kolaylaştırmak için harekete geçti.

Mastercard, bugün gerçekleştirdiği açıklamada, kripto para ve dijital varlıklara odaklanan start-up’ların artık Mastercard’ın Start Path programına katılabileceğini söyledi. Bu program acemi şirketlerin ağ yöneticilerine ve büyümeye yardımcı olacak teknolojilere erişmelerine olanak sağlayacak.

Şimdiye kadar dijital varlıklar için yatırım platformları oluşturan Uphold ve Domain Money dahil olmak üzere yedi kripto odaklı start-up programa katıldı.

Mastercard’ın dijital altyapıdan ve fintech’ten sorumlu başkan yardımcısı Jess Turner, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Dijital varlıklarda, sektörü şekillendirmeye yardımcı olarak ve tüketici koruması ve güvenliği sağlayarak önemli bir rol oynayabileceğimize inanıyoruz.

Rolümüzün bir kısmı kripto para biriminin geleceğini şekillendirmek”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala