bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.81 0.56%
bnb
BNB (BNB) $ 558.82 0.34%
solana
Solana (SOL) $ 142.20 0.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516156 3.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480185 2.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153211 1.48%

Mastercard İlk NFT Eserini Yayınladı

master card ilk nftsini piyasaya suruyor

Ödeme devi Mastercard, José Mourinho ile bir araya gelerek ilk NFT eserini bastı.

Bu benzersiz NFT eseri, Mourinho’nun imzası bulunan animasyonlu bir dijital futbol topunu içeriyor ve bir çekiliş ile Birleşik Krallık’taki bir Mastercard kullanıcısına, rastgele bir şekilde hediye edilecek.

Bu yılın başlarında İtalyan futbol ligi devi AS Roma’yı devralan Mourinho, İngiltere, İtalya ve Portekiz’de büyük kulüp şampiyonlukları kazandı ve şuanda dünyanın en iyi futbol antrenörleri arasında kabul ediliyor.

mastercard kripto para ve blockchain odakli startuplar icin start path isimli bir program baslatiyor 0 17qyewrE

Mastercard Visa Gibi NFT Dünyasına Giriyor

Son zamanlarda ödeme devleri Visa ve Mastercard kripto varlıklara yönelik çalışmalarını hızlandırmış durumda. Şirketler, kripto varlıkların artan popülaritesinden paylarını almak istiyor.

Son dönemde Mastercard ise Blockchain ve kripto paralar konusunda çalışmalarına başladı. Yakın zamanda Circle ile masaya oturan Mastercard, kripto paraları anlık olarak itibari para birimine çeviren bir sistem üzerinde çalışıyor.

Eğer yakın zamanda bu sistem kurulursa Mastercard kartınızı kullanarak hızlı bir şekilde kripto varlıklarınızı satarak ATM’lerden para çekebilecek veya para aktarabileceksiniz.

Mastercard’ın ilk NFT’sinde ise İngiltere merkezli kart sahipleri, dijital bir tarih parçasına sahip olma şansı için şimdi 30 Eylül’e kadar kaydolabilirler

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala