bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

MassMutual, Kurumsal Yatırımcıların Bitcoin Fonuna Erişebilmesi İçin NYDIG ile Ortaklık Kurdu

mass mutual btch

ABD’li sigorta devi MassMutual, kurumsal yatırımcıların Bitcoin fonuna erişebilmesi için NYDIG ile ortaklık kurdu.

Massachusetts Mutual Life Insurance Company, New York Digital Investment Group ile kurduğu ortaklıkla beraber, Bitcoin çabalarını ikiye katladı. Her iki taraf da sigorta şirketinin kurumsal müşterilerinin Bitcoin’e yatırım yapmasını sağlamayı amaçlıyor.

MassMutual, yaptığı bu ortaklıkla beraber nitelikli müşterilerine Bitcoin fonuna erişim imkanı sunacak. Şirket, müşterilerine “yatırım yapmak için alternatif ve verimli bir yol” sağlayacağını iddia ediyor.

NYDIG’in kurucu ortağı ve CEO’su Robert Gutmann, sigorta şirketinin Bitcoin ile ilgili çabalarının devam edeceğini belirtti.

MassMutual geçen yıl NYDIG’ye öz sermaye yatırımı yaptığından, bunun iki şirket arasındaki ilk ortak girişim olmadığını belirtmekte fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala