bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Mask Network, Pawoo.net’i Satın Aldı

mask network pawoo neti satin aldia 1

Son dönemde birçok şirket satın alma işlemleri ile gündeme geliyor. Son olarak bunlardan biri Mask Network. Çıkan haberlere göre; Mask Network, ikinci en büyük Mastodon sunucusu olan Pawoo.net’i satın aldı.

Mask Network, Pawoo.net’i Satın Aldığını Açıkladı

Kullanıcıların Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformları üzerinden şifreli mesajlar ve kripto para birimleri göndermesine olanak tanıyan gizlilik odaklı bir araç olan Mask Network, merkezi olmayan sosyal medya platformu Mastodon’daki bir sunucu olan Pawoo.net’i satın aldı.

mask network pawoo neti satin aldiasd

Mask Network, Pawoo’nun yaklaşık 800.000 kullanıcıyla Mastodon’un en büyük ikinci sunucusu olduğunu ve Social Coop Ltd. aracılığıyla satın aldığını duyurdu. Pawoo, 2017’den beri Japonya’dan faaliyet gösteriyor. Anlaşmanın bir parçası olarak, Mask artık işletmesini ve bakımını üstlenecek.

Mask Network, Pawoo’nun satın alınmasının merkezi olmayan bir sosyal ağ oluşturmaya yönelik bir başka kilometre taşını işaret ettiğini söyledi. Mask Network konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Pawoo’nun, merkezi olmayan sosyal ağın ve ücretsiz, açık internetin gelecekteki büyümesini sağlamada çok önemli bir rol oynamayı umuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala