bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,863.72 1.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,525.45 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 611.97 4.78%
solana
Solana (SOL) $ 186.81 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630531 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.657432 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21426 0.69%

Mart Ayından Bu Yana Bitcoin Benimsenmesi Yüzde 27 Oranında Artış Gösterdi

bitcoin benimsenme oranı

Bitcoin kullanıcısı benimsemesi, güvenli liman cazibesine sahip varlıklar için koronavirüs ortasında fiyat arttıkça hız kazanıyor gibi görünüyor.

Glassnode’a göre, en az 10 dolar değerinde kripto para birimi tutan Bitcoin adreslerinin sayısı, son zamanlarda 16.6 milyonluk rekor seviyeye yükseldi. Bu sayı, Ocak 2018’de ulaşılan 14,5 milyonluk bir önceki zirveden %14 arttı – bu zirve kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek fiyatında olduğu 20.000 dolar.

Esasen, küçük bir bakiye ile önceki boğa piyasasının yüksekliğinde göründüğünden daha fazla adres var. Kripto veri sağlayıcısı Coin Metrics’teki ağ veri ürün yöneticisi Lucas Nuzzi’a göre veriler, “yeni bir Bitcoin benimseme döngüsünün hazırlandığını” gösteriyor.

Adres büyümesinin, tek bir kişi veya kuruluş birden fazla adresi tutabileceğinden, Bitcoin’in kullanıcı tabanının kesin bir göstergesi olmadığını belirtmek gerekir.

Benimsenme, Mart Ortasından Bu Yana 4.5 Ayda %27 Oranda Arttı

Bitcoin’in fiyatı aynı dönemde %200’ün üzerinde yükseldi ve bugüne kadar %64 oranında arttı. Bitcoin ve altın gibi nispeten az varlıkların, azalan bir ABD doları ve merkez bankalarının ve hükümetlerin enflasyonu artıran politikalarından korktuğu görülüyor.

Bazı analistler, Bitcoin’in fiyatının Aralık sonuna kadar rekor seviyelere çıkmasını bekliyor. FOMO (kayıp korkusu) tüketicilere isabet ettiğinden, fiyat artışlarının devam etmesi kullanıcı büyümesi üzerinde üssel bir etkiye sahip olabilir.Trader’lar ve kripto madencileri son zamandaki fiyat artışından dolayı yatırımlarını tasfiye ederse, Bitcoin kısa vadede 12.000 doları ölçeklendirmek için zor bir zamana sahip olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala