bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

Mark Zuckerberg’in Kardeşinden Shiba Inu Yorumu

Ardindan Tesla CEOsu Elon Muskin tavsiyesini kanalize ederek izleyicilerine kripto paralariyla biraz eğlenmelerini ancak çiftliklerini meme paralarina yatirmamalarini tavsiye etti.

Kendi YouTube kanalı üzerinden bazı konuları inceleyerek yorumlayan Randi Zuckerberg, bu sefer de Shiba Inu (SHIB) konu aldı. Videosunda token’ın ana akım haline geldiğini iddia eden Randi “Dogecoin katili” olarak anılan Shiba Inu‘nun şaşırtıcı başarısına ağırlık verdi.

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) arasındaki rekabete rağmen, bu meme kriptoların her ikisine de yer olduğuna inanan Randi şunları kaydetti:

Bunlardan birine dahi yer olduğunu bile bilmiyordum lakin görünüşe göre iki kişilik yer varmış.

mark zuckerbergin kardesinden shiba inu yorumu

Mark Zuckerberg’in Kardeşi Kriptoya İlgili

Aynı zamanda eski Facebook sözcüsü olan Randi, Dogelon Mars da dahil olmak üzere meme token’ların sayısız yan ürününden de bahsetti. Ardından, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın hareketleri ile varlık ve birikimlerini bu kriptolara bilinçsiz bir şekilde yatırılmamasını tavsiye etti.

Bu noktada Randi Zuckerberg‘ün kripto konusunda sadece SHIB’e odaklanmadığını belirtmekte fayda var. Şayet Randi YouTube kanalında bir çok konuya parmak basmış durumda. Bunlardan bazıları NFT, Ethereum, MiamiCoin ve GAS ücretlerini içeriyor.

Kardeşi Mark’ın yakın zamanda şirketini Meta olarak güncellemesi sonrası Randi’nin Metaverse üzerine bir içerik üretmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala