bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Marathon Digital Kredi Kapasitesini 200 Milyon Dolara Çıkardı

Marathon Digital Kredi Kapasitesini 200 Milyon Dolara Çikardi

Kripto piyasası dalgalanma yaşıyor olabilir ancak bu sektörün gelişimine engel teşkil etmiyor. Öyle ki her ne kadar bazı kripto para şirketleri iflas bayrağı çekse de bazıları yatırım ve faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. Bu şirketlerden birisi olan Marathon Digital ise 100 milyon dolarlık mevcut bir kredi limitini yeniden finanse etti ve iki katına çıkardı.

Marathon Digital Kredi Kapasitesini 200 Milyon Dolara Çikardi 2

Marathon Digital Kredi Kapasitesini İki Katına Çıkardı

Kısa bir süre önce resmi blog sayfasından duyuru yapan Marathon Digital, Silvergate‘ten Ekim ayında sona erecek olan ilk kredi limitinin hiçbirini çekmediğini açıkladı. Yapılan basın açıklamasına göre, iki tesis de Bitcoin ile güvence altına alındı ​​ve Haziran işlemlerin 2024’te sona ereceği belirtildi. Bunlara ek olarak, yeni vadeli kredi gecikmeli bir çekiliş imkanı da içeriyor. Bu Marathon’un kapanış anında 50 milyon dolar ve kapanıştan 270 gün sonra 50 milyon dolar daha çekebileceği. Şirket, vadeli kredinin şu anda yüzde 7,25 olarak belirlenen değişken bir faiz oranıyla geldiğini vurguladı.

Konu hakkında açıklama yapan Marathon’un CFO’su Hugh Gallagher şu ifadelere yer verdi:

“Bu borç tesislerini kapatmaktan memnunuz. Vadeli kredi ve revolver kombinasyonunun Marathon’a finansman seçeneklerimiz konusunda olağanüstü bir esneklik sağladığına inanıyoruz. Bu tesislerle, gelecekteki operasyonlarımızın büyümesini finanse etmede hem kapasite hem de opsiyonellik ekleme hedeflerimize ulaştık. Silvergate ekibine, bu tesisleri hayata geçirmek için işbirliği yaparken katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala