bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Marathon Digital Hash Oranını Hızla Artırıyor

Marathon Digital Hash Oranini Hizla Artiriyor 2

Kripto para madencilik şirketleri tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Sipariş edilen madencilik ekipmanlarının yavaş yavaş temin edilmesi ile birlikte Bitcoin’in madencilik zorluğu da hızla artıyor. Son olarak yaptığı bir basın açıklamasında yeni verilere yer veren Marathon Digital, ekim ayında 615 BTC çıkararak şimdiye kadarki en yüksek aylık BTC çıkarma işlemini gerçekleştirdi.

Marathon Digital Hash Oranini Hizla Artiriyor

Marathon Digital Hash Oranını Yüzde 84 Artırdı

Bitcoin‘in fiyatı son dönemde oldukça stabil bir çizgi izliyor. Her ne kadar ufak tefek dalgalanmalar yaşasa da Bitcoin’in fiyatı 20.000 bandında kilitlenmiş durumda. Ancak bu stabilite, madencilik faaliyetleri için geçerli değil. Öyle ki Bitcoin madencilik zorluğu gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Ek aktif Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital, hash gücünü söz konusu olduğunda en büyük mandecilik şirketlerinden biri. Marathon, ekim ayında 32.000 makineye enerji vererek hash oranını yüzde 84 artırdı. Yapılan basın açıklamasına göre şirketin bilgi işlem gücü artık 7 exahash/saniye (EH/s) seviyesinde. Bu oran da onu dünyanın en büyük madencilerinden biri yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala