bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,528.29 5.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,084.06 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 554.99 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.55 10.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495614 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455892 3.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1522 6.33%

Maple Finance’den Orthogonal Kararı

maple financeden orthogonal karari

Kripto şirketleri, FTX çöküşü sonrasında zor günler yaşıyor. En büyük teminatsız kredi platformu olan Maple Finance, kripto şirketi Orthogonal Trading hakkında yeni bir karar aldı.

Mapple Finance, Orthogonal Trading İle Bağlarını Kopardı

En büyük teminatsız kripto kredi platformlarından birisi olan Maple Finance, kripto şirketi Orthogonal Trading ile firmanın “mali durumu yanlış tanıttığı” ve protokolden bir krediyi geri ödeme yeteneğini sorgulayarak bağlarını kopardığını açıkladı.

Bir Maple kredi kontrol paneline göre Orthogonal, M11 Credit tarafından yönetilen bir kredi havuzundan 10 milyon dolarlık USDC stablecoin kredisini 4 Aralık’ta geri ödeyeceği görülüyor. Firma, Maple’da önemli bir borçluydu ve Maple’da bir kredi havuzunun yöneticisi ve sigortacısı olarak görev yapıyordu.

Maple Finance açıklamasında, firmanın “iflas halindeyken faaliyet gösterdiğini” belirtti ve borcunu ödeyemeyeceğini bildirmediğini açıkladı. Maple Finance tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bunun gibi yanlış beyan, Maple’ın anlaşmalarına aykırıdır ve fonları geri almak adına, gerektiğinde tahkim veya dava dahil olmak üzere tüm uygun yasal yollar izlenecektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala