bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,411.99 3.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.16 1.87%
bnb
BNB (BNB) $ 553.39 2.85%
solana
Solana (SOL) $ 138.44 8.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498294 1.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461763 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161898 0.87%

MangoTV NFT Satışı Birkaç Saniye Sürdü

mangotv nft satisi birkac saniye surdu1

Çinli video yayıncısı MangoTV NFT satışı birkaç saniye içinde tükendi. “Yok satan” koleksiyon grubu, kısa süre içinde büyük ilgiyle karşılaştı.

Çin’deki 4. en popüler video akışı platformu olan MangoTV, dün başlattığı NFT pazarında başarıya ulaştı. 204 milyon kullanıcıya sahip akış platformu, içerik videolardan türetilen NFT koleksiyonunu hızla tüketti.

MangoTV NFT Satışı Kurallara Bağlı Gerçekleşti

Çin’deki NFT pazarları, devlet medyasının NFT’lerin spekülatif doğasını eleştirmesinden beri platformlarında kendi kendini düzenliyor.

Devlet destekli Hunan Broadcasting System bünyesindeki kuruluş da, NFT satışı için çeşitli kurallar uyguladı. MangoTV NFT pazarı, müşterilerden girişte gerçek adlar, kimlik numaraları ve yüzle kimlik doğrulama sağlamalarını istedi. Ayrıca NFT satın almak için kullanıcıların en az 14 yaşında olmaları gerekiyordu.

Mango TV platformunda NFT yeniden satışına izin verilmiyorken kurallara uyan müşteriler NFT’lere hücum etti.

Çin’den metaverse, NFT’lerde yasadışı bağış toplama konusunda baskı yapmayı planlandığı haberleri gelmişti. Ancak dijital varlıklar Çin halkı içinde yoğun ilgisini koruyor. MangoTV NFT satışı bunun en son örneklerinden oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala