bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Manchester United’da Teknik Direktör Krizi Ve C. Ronaldo | Emre Özcan & Erman Yaşar | Muhtemel 11

Emre Özcan ve Erman Yaşar’ın eğlenceli sunumuyla Muhtemel 11’de bu hafta Dünya Kupası ve Cristiano Ronaldo konuları ele alındı.

Nelerden Bahsedildi?

Doğaçlama sohbet edilen programda Dünya Kupası maçları konuşuldu. Ekvator ve Katar arasında yaşana skandalı değerlendiren ikili, yeşillerin devreye girmesiyle olayların yön değiştirdiğini değerlendirdi.

Cristiano Ronaldo’nun durumunu iyi görmediğini belirten Erman Yaşar, Ronaldo’nun Messi hayranlığını da eleştirdi. Yaşar ayrıca, Ronaldo’nun rotasyon oyuncusuna çevrilme sürecini mantıklı bulduğunu vurguladı.

“Programı Terk Ederim”

Emre Özcan ve Erman Yaşar sohbetinde bir iddialaşma yaşandı. “Arsenal ile Manchester United arasında 11 puan fark varsa bu programı terk eder giderim” diyen Yaşar, iki takım arasındaki puan farkının 11 olması üzerine stüdyoyu terk ederek reji kısmında oturdu.

Programın devamında Arjantin ve Portekiz ile ilgili teoriler konuşuldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala