bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,943.01 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.73 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 584.29 2.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.41 2.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621552 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65413 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21937 16.25%

Manchester City Token (CITY) Nedir?

Manchester City Token CITY nedir

Manchester City token (CITY), kulübün taraftarları için hazırlanmış bir taraftar token’idir. Socios.com platformu tarafından piyasaya sürülen bu kripto para futbol severlere ulaşmayı hedefliyor. Socios.com ise taraftar token’leri geliştiren bir platform olarak biliniyor. Bizler bu platformu daha çok kripto parası ile tanıyoruz: Chiliz (CHZ). Bu içerikte Manchester City token’lerden (CITY) ve ekosisteme kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca CITY token’lere yönelik bir takım teknik verilere de bu yazıda yer vereceğiz.

Kripto para piyasası binlerce yeni projeye ev sahipliği yapıyor. Her geçen gün yeni bir teşebbüsün ekosistemde yer aldığına şahit oluyoruz. Son zamanlarda bu yeniliklere bir yenisi eklendi ve spor severlerin bir hayli ilgisini çekti. Taraftar token’leri piyasaya yeni bir soluk kazandırarak spor dünyasını kripto paraların yenilikçi dünyasına dahil etti. Socios.com platformu, geliştirdiği taraftar token’leriyle spor severlere yeni imkanlar sunuyor. Bu imkanların başında kulüp kararlarında söz sahibi olma özelliği yer alıyor. Bu özelliğin bir spor kulübüne gönül vermiş kişiler tarafından heyecanla karşılandığını ifade edelim. Taraftarlar CITY token sahibi olarak yapılan oylamalara katılarak fikirlerini beyan edebiliyor. Socios.com platformunun tabiriyle CITY token alarak “bir taraftardan daha fazlası” olmak mümkün hale geliyor.

CITY

Socios.com taraftar token’leri için bir uygulama geliştirdi. Kullanıcılar şimdiye dek bahsettiğimiz imkanlara bu uygulama sayesinde erişebiliyor. Kulüplerin Socios.com ile yaptığı anlaşmalar uyarınca bu hizmetler sunulabiliyor. Ayrıca Etheruem (ETH) ağını kullanan Socios.com bu hizmetleri güvenli bir şekilde kullanıcılarına sunuyor. Taraftar token’lerinin kripto para dünyasına renk katacak bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kullanıcıların kripto para satın alırken bilinçli hareket etmesi gerektiğini de bir kere daha vurgulamamız gerekiyor. Futbol dünyasının tutkusu, kripto para piyasasının yenilikleriyle buluşuyor ve ortaya taraftar token’leri çıkıyor. Manchester City token (CITY) de bunun örneklerinden birisi. Diğer taraftar token’lerinden farklı olarak CITY token’lerin daha büyük borsa platformlarında listelendiğini ifade edebiliriz. Yazının devamında konuya ilişkin detaylı verilere erişebilmeniz mümkün.

Manchester City Token (CITY) ne zaman çıktı?

Socios.com platformunun piyasaya sürdüğü taraftar token’lerinden birisi olarak bilinen Manchester City token (CITY) 2021 yılında işlemlerine başladı. Nispeten yeni bir kripto para olarak görebileceğimiz CITY, tarihi boyunca dalgalı bir fiyat grafiği çizmiş. Socios.com ekosistemindeki diğer taraftar token’leriyle beraber CITY de kullanıcılarına ulaşmak için farklı borsalarda listelenmeyi beklemiş. Görünüşe bakılırsa bu kripto para kullanıcılardan rağbet görmüş.

Socios.com platformu ise çalışmalarına 2019 yılında başladı. Spor severleri hedefleyerek projeler geliştiren bu uygulama Chiliz (CHZ) coin’ler ile kısa sürede popüler oldu. Şimdi kripto para piyasasında çok sayıda taraftar token’i yer alıyor. Kullanıcıların hizmetine sunulmuş uygulama sayesinde taraftar token’lerine duyulan rağbet sürekli artıyor. Elbette gelecekte nelerin yaşanacağını tahmin etmek güç.

CITY nedir

Manchester City Token (CITY) Fiyatı Nedir?

Manchester City token (CITY) fiyatı ile ilgili en son verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Kripto paranın şimdiye dek dalgalı diyebileceğimiz bir grafik oluşturduğunu söylemek de mümkün. Proje ekibi tarafından hazırlanan tanıtıcı evraklarda CITY token’lere yönelik çok sayıda teknik veri yer alıyor. Bu verilere göre CITY token’ler piyasaya sınırlı sayıda arz edilecek. Bu miktarın 20 milyon ile sınırlı olduğunu görüyoruz. Piyasaya arz edilecek toplam CITY token’lerin şimdiye dek yalnızca %18’i dolaşıma dahil edildi. Bu miktar ise 3,5 milyona karşılık geliyor. Arz edilen token sayısı 20 milyona ulaştığında ise arz duracak.

Manchester City Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CITY token 130,51 TL TL’den işlem görüyor. CITY token fiyatı son 24 saat içerisinde 3.43% değişim gösterdi. CITY token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 3,287,808 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 28,414,395 dolar seviyesinde.


Manchester City Token (CITY) Kaç Dolar?       

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CITY token $ 4.04 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle CITY token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 34,2 dolarla kaydetti. Bununla birlikte CITY token yılın en düşük seviyesini ise 9,8 dolarla belirledi.


Manchester City Token (CITY) Nasıl Çalışmaktadır?

Manchester City token (CITY) socios.com platformunun sunduğu taraftar token’lerindendir. Teknik olarak CITY token’ler Ethereum (ETH) blokchain’inden faydalanan yan zincirlerde yer alıyor. Chiliz (CHZ) socios.com platformunun kripto parası olarak biliniyor. CHZ coin’ler taraftar token’lerinin işlevselliğini destekliyor. Taraftar token’lerinin madenciliği teknik olarak yapılamıyor. Ancak Socios.com’un tasarladığı uygulamada kullanıcılara benzer fırsatların sunulduğunu görüyoruz. Bu fırsatlar arasında harita üzerinde token toplamak gibi seçeneklerde yer alıyor. Süreci eğlenceli hale getirmek adına bu türlü düzenlemeler yapılmış.

Socios.com’un taraftar uygulaması bütün işletim sistemleri için kullanılabiliyor. Uygulamayı yükledikten sonra kullanıcılar takımlarının geleceğinde etkili olacak kararlarda yer alabiliyor. Ödüller kazanabiliyor ve haritada gizlenen token’leri toplayarak gelir elde edebiliyor. Bu uygulama üzerinden fan token’leri satın almak da mümkün.

CITY binance

Manchester City Token (CITY) Nasıl Satın Alınır?

Manchester City token (CITY) belirli borsa platformlarından ya da Socios.com platformunun uygulamasından Chiliz (CHZ) coin vasıtasıyla alınabilir. Bu içeriğin hazırlandığı anda CITY, Binance borsasında henüz listelenmişti. Hatta bu işlemin ardından kripto paranın fiyatında ciddi bir artış yaşandı. Binance, CITY tokenler için USDT, BUSD, BNB ve BTC işlem çiftleri oluşturmuş. Bu borsanın yanı sıra Paribu ve FTX platformları da CITY işlemlerine olanak veriyor. Kullanıcılar arzu ettikleri platform üzerinden bu kripto paraya sahip olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala