bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Manchester City, NFT Koleksiyonu için Quidd ile El Sıkıştı

manchester city nft koleksiyonu icin quidd ile el sikistit

Kripto para piyasası her geçen gelişmeye ve büyümeye devam ederken, bu alandaki ortaklıklarda artış göstermeye başlamış durumda. Bu kez bir işbirliği haberi de Premier futbol kulübü Manchester City’den geldi.

Manchester City, Quidd ile Ortaklık Kurdu

Dünyanın en büyük kulüplerinden Manchester City, Animoca Brands’in yan kuruluşu Quidd ile işbirliği yaparak, NFT koleksiyonu çıkartmaya karar verdi. Bunun yanında Manchester City FC, kulübü metaverse’e götüren bir Sony ortaklığıyla Web3’ün güçlü bir savunucusu olduğunu söyleyebiliriz.

NFT pazar yeri Quidd’in konu ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı:

İşbirliği, 20 Mayıs’ta başlayan ve sezonun sonuna kadar uzanan dört düşüş içeriyor. Taraftarlar, yalnızca spor koleksiyonculuğunda bir ilk olan 3D oyuncu kartlarını değil, aynı zamanda kulübün yakın tarihindeki önemli anları vurgulayan setleri de keşfedecek ve kart arkaya doğru döndürülürken bulunan arşiv detayları da bulunacak.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Manchester City Sony ile yeni bir küresel ortaklık duyurmuştu. Manchester City, Sony’nin sanal gerçeklik (VR) uzmanlarının yardımıyla metaverse‘de dünyanın ilk futbol stadyumunun inşa etmek için hazırlık yapıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala