bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kripto Paralar Hakkında Konuştu

maliye bakani nureddin nebati kripto paralar hakkinda konustu 2

Türkiye’de, bir süredir kripto paralar için bir yasa geleceği konuşuluyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bu konuya yönelik açıklamalarda bulundu. Dünya gazetesinin haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para düzenlemesiyle ilgili son teknik çalışmaların yapıldığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı: Kriptoyla İlgili Çalışmaları Tamamladık

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi’nde Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen bir programda çeşitli soruları yanıtladı. Kripto paralara yönelik açıklamalarda da bulunan Bakan Nebati, geçen haftanın başlarında bu konuya yönelik teknik açıdan son çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti. 

maliye bakani nureddin nebati kripto paralar hakkinda konustu 3
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para düzenlemesiyle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

Bundan sonrası Meclisin kendi takvimi içerisinde gündeme gelip, yasalaşacak. Dünyada zaten kripto parayla ilgili henüz oturmuş bir mevzuat düzeni yok. Bu mevzuatla Türkiye’de kripto paranın önünü açıcı, fakat zarar verici yönlerini bertaraf eden, genel kapsamlı, daha çok ikincil düzenlemelerle işin yürütülebileceği bir adım attık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala