bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,502.28 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.81 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 561.67 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.49 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509867 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474548 4.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156441 2.90%

Malezyalı Bir Milyarder İşinden İstifa Ederek Kripto Paralara Odaklanacağını Söyledi

Malezyali Bir Milyarder Isinden Istifa Ederek Kripto Paralara Odaklanacagini Soyledi

65 yaşındaki Malezyalı, “Halka açık şirketin işini yeni yöneticilere devrediyorum ve kripto para birimlerine odaklanacağım” dedi.

Malezyalı yatırım devi Country Heights Holdings’in kurucusu, bir kripto para birimi çıkarmaya odaklanmak için pozisyonundan çekiliyor.

65 yaşındaki oyuncu , 2018’de Country Heights’ın, firmanın kendi kripto para birimi için “Horse Currency” olarak adlandırılan ilk kripto para teklifi  yani ICO’nun geliştirilmesi ile uğraşacağını duyurdu.

Yatırım firmasının hissedarları başlangıçta 2018’deki bir toplantıda ICO planını onaylasa da, Lee’nin istifa etme kararı şu anda yasal olarak bir ICO’yu takip etmesine izin verecek birkaç seçenekten biri. Ocak ayında, ülkenin mali gözlemcisi Malezya Menkul Kıymetler Komisyonu, ICO’ların halka açık şirketler değil, yalnızca onaylanmış kripto para borsaları aracılığıyla verilmesi gerektiğini belirtti.

Bu düzenleyici yönergelere göre,, Lee’nin özel firmalarından biri – bir kez lisans verildiğinde – Country Heights projesinin kontrolünü ele geçirebilir ve yatırım şirketi hala yasal olarak kabul edebilirken token çıkarabilir. Yatırım şirketlerinden birinin devam etmesi için gerekli “tüm onayları aldığını” iddia ediyor ve yıl sonuna kadar Horse Currency’yi piyasaya sürmeyi planlıyor.

Country Heights yöneticisi, “Yatırım bankalarım faaliyette ve bir whitepaper yayınlanacak” dedi.

Lee’nin ICO girişimi başarılı olursa, Country Heights’ı Malezya borsasında kripto ödemelerini kabul eden halka açık ilk şirketlerden biri yapacak.

Düzenleyici değişiklikten önce, ICO’nun ilk raporları Lee’nin bir milyar token çıkarmayı planladığını belirtti.

2016 yılından bu yana yatırım firmasında icra başkanı olarak görev yapan Lee, şirketin 275 milyon hissesinin %27’sinden fazlasına sahip olan Country Heights’ın en büyük hissedarıdır.

Firmanın şu anda yaklaşık 72 milyon dolarlık piyasa değeri var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala