bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Malezya İletişim Bakanlığı’ndan Kripto Yasallaştırma Çağrısı

malezya iletisim bakanligindan kripto yasallastirma cagrisi

Malezya İletişim ve Multimedya Bakanlığı (KKMM) kripto para birimlerinin benimsenmesini desteklediği ve Malezya İletişim bakan yardımcısı, hükümeti kriptoyu yasallaştırmaya çağırdı.

Malezya İletişim Bakanlığı, Hükümete Kripto ve NFT’leri Konusunda Seslendi

Yerel haber ajansı Harian Metro’nun haberine göre; Malezya Haberleşme ve Multimedya Bakan Yardımcısı Datuk Zahidi Zainul Abidin, Malezyalı düzenleyicileri kripto para birimlerinin ve NFT’lerin belirli kullanım durumlarını yasallaştırmaya çağırdı.

Malezya İletişim Bakanlığı bakan yardımcısı Zahidi Zainul Abidin konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Hükümetin bu konuyu yasallaştırmaya çalışabileceğini umuyoruz, böylece gençlerin kripto para birimlerine katılımını artırabilir ve onlara enerji tüketimi ve benzeri konularda yardımcı olabiliriz.

Ayrıca Zahidi, kripto para birimi endüstrisi genç nesil arasında giderek daha popüler hale geldikçe, bu tür önlemlerin gençleri önemli ölçüde destekleyeceğine dikkat çekti. Ayrıca, KKMM’nin gençlerin sektöre katılımını artırmanın yollarını araştırdığını da vurguladı.

Zahidi Zainul Abidin bunun yanında kripto para birimlerinin, ülkenin merkez bankası ve Menkul Kıymetler Komisyonu’nun yetki alanına girdiğinin de altını çizdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala