bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,455.27 2.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.26 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 559.19 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.01 6.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502399 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470594 5.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153246 3.75%

Mahkemeden Compute North Kararı

mahkemeden compute north karari

Bitcoin madencilik şirketi Compute North geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas eden barınma sağlayıcısı Compute North’un tasfiye planı ile ilgili hakkında mahkeme bir karara vardı.

Compute North’un Kalan Varlıklarının Tasfiye Planı Onaylandı

İflas eden barınma sağlayıcısı Compute North’un tasfiye planı, Teksas’ın Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ndeki bir yargıç tarafından onaylandı. Şirket, varlıklarının çoğunu son aylarda satmış olsa da, bir kısmı hala kalmıştı. Şirketin kalan varlıklarından elde edeceği gelirlerin çoğunluğu teminatsız alacaklılara ödenecekti.

mahkemeden compute north karari 2

Hukuk firması Paul Hasting’in avukatı olan James Grogan konu hakkında yaptığı açıklamada, “Genel teminatsız alacaklılarımızdan, teminatsız alacakların miktarının yüzde 90’ından fazlasının desteğini aldık.” dedi.

Grogan açıklamasında ayrıca, şirketin geçen yılın Eylül ayında Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunduğunu ve yaklaşık olarak 400 milyon dolarlık borcunun olduğunu belirtmişti. Şirket o zamandan beri gerçekleştirdiği satışlarla 250 milyon dolarlık teminatlı borcunu ödemişti oldu. Son olarak Grogan şirketin kalan varlıkları arasında, önemli miktarda ASIC Bitcoin makineleri, birkaç konteyner ve elektrikli ekipmanlarının olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala