bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Madencilik Şirketi White Rock Management ABD’de Faaliyete Geçti

madencilik sirketi white rock management abdde faaliyete gectidgd

Bitcoin madencilik şirketleri, kripto para birimlerinin hız bir şekilde benimsenmesi ile beraber faaliyetlerini sınır ötesine genişletmeye başladı. Son olarak Bitcoin madencilik şirketi White Rock Management, ilk madencilerini ABD’deki Houston, Teksas’ın kuzeyindeki bir tesiste görevlendirdi.

White Rock Management Artık ABD’de de Faaliyet Gösteriyor

İsviçre merkezli Bitcoin madencilik şirketi, White Rock Management madencilik operasyonlarını güçlendirmek için doğal gazın yakalanmasında uzmanlaşmış mobil veri merkezi sağlayıcısı NGON ile ortaklık kurdu.

Bunun yanında bu tür madenciliği çevreye duyarlı bir seçenek olarak sınıflandırıyorlar çünkü şebekeden güç almak yerine boşa harcanacak fazla doğal gaz kullanıyorlar. White Rock Management’ın hesaplamalarına göre, megavat başına yaklaşık 82 milyon fit küp doğal gazı geri dönüştürüyor.

madencilik sirketi white rock management abdde faaliyete gectidf

White Rock Management CEO’su Andy Long konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

Brazos Vadisi madeni, Teksas’ta aktif petrol kuyularından elde edilen yan ürün doğal gazını kullanacak ve atıkları güvenilir, şebeke dışı bir enerji kaynağına dönüştürecek, planladığımız birkaç şebekeden bağımsız tesisin ilki.

Şirket ayrıca birleşme ve satın almaların yanı sıra Kuzey Amerika, Avrupa ve Latin Amerika’ya genişlemeyi de düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala