bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Madencilik Odaklı Çip Üreticisi Nano Labs Halka Arz Planlıyor

Madencilik Odakli Çip Üreticisi Nano Labs Halka Arz Planliyor

Kripto para sektörü tüm hızıyla gelişirken şirketlerin büyüklüğü de doğru orantılı olarak artıyor. Coinbase ve Block gibi şirketler halka arz olarak yatırımcıları çok daha büyük seviyelere çıkarabiliyorlar. Son olarak bir madencilik şirketi daha operasyonlarını genişletmek için halka arz planlıyor.

Madencilik Odaklı Çip Üreticisi Nano Labs Halka Arz Planlıyor

Nano Labs Halka Arz için SEC’e Başvurdu

Nano Labs, anakara Çin’de lider bir efsanevi entegre devre tasarım şirket olarak karşımıza çıkıyor. Şirket ek olarak denizaşırı pazarının genişlemesini kolaylaştırmak için Singapur merkezli bir yan kuruluş daha kurmuştu. Son olarak şirket NASDAQ listesindeki diğer şirketlerin yanında yerini almak ve ilk halka arz (IPO) için ABD düzenleyicisinden talepte bulundu.

Diğer taraftan şirketin bu başvuru için zamanlaması dikkat çekti. Öyle ki kripto para piyasasındaki düşüş hızlanırken, bu segmentteki neredeyse tüm ana akım hisse senetleri önemli kayıplarla karşı karşıya. Örnek olarak Coinbase (COIN) halka arz fiyatında yüzde 82′ düşüş yaşadı. Bununla birlikte TSX listesinde yer alan Bitcoin (BTC) madenciliği ağır sikleti Hut 8 Mining, son yedi ayda HUT hisselerinin fiyatının neredeyse yüzde 90 düştü.

Tüm bu atmosferde şirketin SEC’den onay alması durumunda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala