bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Madencilik Havuzu Spark Pool, Çin’deki Hizmetlerini Durdurdu

madencilik havuzu spark pool cindeki hizmetlerini kapatti 3

Bir numaralı Ethereum madencilik havuzu, en son yapılan baskı ile Çin’de hizmetlerini kapattı. Ağın toplam hashrate’inin yüzde 25’ini oluşturan en büyük Ethereum madencilik havuzu olan Spark Pool, Çin’de yaşanan son gelişmeler sonrasında artık Çin’de bulunan madenciler için hizmet sağlamayacağını açıkladı.

Belgede, alınan kapatma kararının arkasındaki neden olarak en son düzenleyici politikalara uyulması gerektiği gösteriliyor. Kapatma planı ile ilgili olarak ilerleyen zamanlarda detaylar ortaya çıkacak.

madencilik havuzu spark pool cindeki hizmetlerini kapatti

Spark Pool, Denetim Önlemleri Konusunda Aktif Olacak

Çin Merkez Bankası kripto varlık ekosistemiyle ilgili tüm ticari faaliyetlerin yasa dışı ilan edildiğini duyurmasıyla beraber, kripto endüstrisini etkilemeye devam ediyor.

Aynı zamanda Sparkpool, kararın Çin’den gelen en son düzenleyici politika açıklamalarına yanıt olarak verildiğine dikkat çekti.

Çin’in planlama ajansı konu ile ilgili olarak görüşlerini bildirdi. Bir zamanlar gelişen kripto varlık madencilik sektörünün kalan yapısı üzerine devam eden baskıyı da güçlendirecek.

Ayrıca Spark Pool, denetim önlemleri konusunda özellikle ilgili departmanlarla aktif olarak işbirliği içinde olacağını
vurguluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala