bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,736.08 4.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.42 3.70%
bnb
BNB (BNB) $ 553.57 4.28%
solana
Solana (SOL) $ 138.40 10.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501031 2.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47669 2.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158438 4.77%

MacroStrategy, Silvergate Bank ile 205 Milyon Dolarlık Kredi Anlaşması Yaptı

macrostrategy bitcoin alabilmek icin 205 milyon dolar kredi aldi

Sık sık Bitcoin alımları yaparak dikkatleri üzerine çeken MicroStrategy‘in bu kez yan kuruşu MacroStrategy‘den bir Bitcoin hamlesi geldi. MacroStrategy, daha fazla Bitcoin (BTC) satın alabilmesi için Silvergate Bank’dan 205 milyon dolarlık vadeli kredi alındığını duyurdu. Söz konusu açıklama Michael Saylor’un resmi Twitter hesabından da duyuruldu.

MacroStrategy, Daha Fazla Bitcoin (BTC) Alabilmek İçin Kredi Alıyor

MicroStrategy‘in yan kuruşunu olan MacroStrategy’in daha fazla Bitcoin (BTC) satın alabilmesi için Silvergate Bank’dan 205 milyon dolarlık vadeli kredi alındığını duyurdu.

Silvergate İcra Kurulu Başkanı Alan Lane, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

SEN Kaldıraç borçlularından oluşan büyüyen listemize MicroStrategy’yi eklemekten heyecan duyuyoruz. Hazine yönetimine yenilikçi yaklaşımları, kurumların işlerini desteklemek ve büyütmek için Bitcoin’lerini nasıl kullanabileceklerinin istisnai bir örneğidir.

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Michael Saylor ise konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kaldıraç kredisi bize Bitcoin’de lider kamu şirketi yatırımcısı olarak konumumuzu ilerletme fırsatı veriyor. Krediden elde edilen sermayeyi kullanarak, Bitcoin’imizi verimli bir teminata dönüştürdük ve bu da iş stratejimize karşı daha fazla uygulamamızı sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala