bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Lykke Borsası, Ripple’ı (XRP) Relist Etme Kararı Aldı

ripple 1

SEC davasının ardından birçok kripto para borsasından delist edilen Ripple (XRP), uzun süre boyunca sıkıntılı günler geçirmişti. Ancak şimdi İsviçre merkezli kripto para borsası Lykke, XRP’yi tekrardan listelemeye karar verdi. Lykke borsasının CEO’su olan Richard Olsen, konuyla ilgili düşüncelerini Twitter’dan takipçileriyle paylaştı:

“RelistXRP kampanyasından ötürü heyecanlıyız. Blok zinciri teknolojisi ile geleneksel finans sektörü arasında yer alan boşluğu doldurmak hedeflerimiz arasında yer alıyor. XRP de bu hedefe ulaşmamız için son derece önemli. Bunu gelecek için büyük bir adım olarak görüyorum.”

Ocak ayında Lykke, SEC davası sebebiyle Ripple’ın yerel tokenı XRP’yi delist etme kararı almıştı. Daha sonra Coinbase ve Binance US da, XRP’nin delist edildiğini duyurmuştu.

Ripple destekçileri ve yatırımcıları seslerini duyurabilmek için #RelistXRP kampanyası başlattılar. Kampanya ilk meyvesini vermiş gibi görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala