bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

Luxor’dan Bitcoin Cihaz Satışına Farklı Bir Yaklaşım

luxordan bitcoin cihaz satisina farkli bir yaklasim

Artan maliyetler, yüksek enerji fiyatları ve dalgalı kripto fiyatları Bitcoin madencilik şirketlerini olumsuz etkiledi. Bu noktada pek çok Bitcoin madencilik şirketi ek finansman arayışına girdi. Bununla birlikte bazı Bitcoin madencilik şirketleri de iflas etti. Bitcoin ve kripto madencilik şirketi Luxor, Bitcoin madenciliği cihazlarını alıp satmak için açık artırma tarzı bir platform başlattı.

Luxor, Bitcoin Madenciliği Cihazlarını Farklı Bir Şekilde Satışa Çıkardı

Bitcoin madenciliği cihazları satan Luxor, donanımlarının satışı için açık artırma yöntemini başlattı. Şirket, yeni ürününün fiyat keşfini iyileştirmeyi ve ikinci el piyasasında likiditeyi artırmayı hedeflediğini belirtti. Konu hakkında açıklama yapan Luxor operasyon müdür Lauren Lin şu ifadeleri kullandı:

Daha önceden, alıcılar ve satıcılar madencilik donanımı alışverişleri için bir dizi şirketlere güveniyordu. Artık teklifleri, listelemeleri ve uzlaşma fiyatlarını tek bir yerde gözlemleyebiliyorlar. Yeni süreç, fiyatlandırma şeffaflığını artırıyor ve madencilik cihazı satın alma sürecini hızlandırıyor.

Luxor’un yeni platformu, alıcıların koşul, model tipi, konum ve daha fazlasına göre sipariş talep etmesine imkân sağlıyor. Satıcılar siparişlerinde farklı modelleri ve üreticileri karşılaştırıp, kendileri için en uygun donanımı seçebiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala