bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,976.68 1.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.99 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 597.05 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 153.97 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534028 1.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513455 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160496 0.08%

Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını Yalanladı

Luna Foundation Guard Bitcoin Taşidiğini Yalanladi

Terra ekosisteminin çöküşü sonrası kripto piyasası oldukça kötü bir şekilde etkilendi. Bu olaylar sırasında elinde bulundurduğu Bitcoin‘leri ilk etapta satmaması ile eleştirilerin odak noktası hâline gelen Luna Foundation Guard (LFG), ardından hızlı satışlar yapmaya çalışsa da bir işe yaramamıştı. Aradan geçen süre zarfında satışlar durmuştu. Ancak bazı iddialar LFG’nin bu varlıkları sattığı yönündeydi. Son olarak LFG bu iddaları yalanladı.

Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını Yalanladı

Luna Foundation Guard, Bitcoin Taşıdığını İddialarını Yalanladı

Luna Foundation Guard, kısa bir süre önce Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı. Bir süredir elinde tutuğu Bitcoin’leri sattığı iddia edilen LFG, bu iddiaları sert bir şekilde reddederek açıklamada bulundu. Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi:

“LFG, Mayıs 2022’den bu yana yeni cüzdanlar oluşturmadı veya LFG tarafından tutulan Bitcoin‘i (BTC) veya diğer token’ları hiçbir yere taşımadı”

Ek olarak LFG, CryptoQuant’ın 15 Eylül’de Binance borsasında LFG için oluşturulan cüzdanlar olduğunu söylediği raporu da yalanladı. Ancak CryptoQuant’ın raporunda, KuCoin ve OKX borsalarına 3.313 BTC transfer edildiği bildirilmişti.

Son olarak LFG‘nin varlıklarının canlı olarak gösterildiği siteye baktığımızda ise 5.89 milyon dolarlık 313 Bitcoin’in bulunduğunu görüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala