bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Luna Foundation 1.1 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Tutuyor

Luna Foundation 1.1 Milyar Dolarlik Bitcoin BTC Tutuyor

Kripto dünyası son dönemde oldukça önemli belirsizliğin içerisinde. Bunlardan birisi şirketlerin ve kurumların kripto kabulünü artırarak, kriptoyu benimsemesi, diğeri ise küresel düzenleyicilerin kripto konusundaki getireceği regülasyon kararlarındaki belirsizlik. Ancak kripto şirketleri, belirsizlik sürse de çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar. Öyle ki Luna Foundation’ın rezerv adreslerinde haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık olarak 1.1 milyar dolara tekabül eden Bitcoin (BTC) bulunuyor.

Luna Foundation 1.1 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Tutuyor

Luna Foundation Bitcoin (BTC) Rezervini Büyütmeye Devam Ediyor

Onchain verileri, Luna Foundaion Guard’un Bitcoin cüzdanının şu anda 1.1 milyar dolar değerinde 24.955 Bitcoin’e sahip olduğunu gösterdiğinden, kripto para topluluğu geçen hafta Luna Foundation Guard (LFG) tarafından yapılan bitcoin alımlarını tartışıyor. LFG’nin Gnosis güvenli adresi son dört gün içinde vakfın cüzdanından 660.6 milyon ip gönderildi.

Son dört gün boyunca, Terra’nın kurucusu Do Kwon’un yakın zamanda Bitcoin bağlantılı tokenomiklerden yararlanan Blockchain projesini tanıtmasının ardından adres çok sayıda bitcoin biriktirdi. Birisi Terra’nın kurucusuna projenin neden bir rezerv varlık için Bitcoin (BTC) seçmeye karar verdiğini sorması üzerine Do Kwon, şu ifadeleri kaydetti:

“Bitcoin, dijital para birimlerinden kanıtlanmış tek sabit rezerv varlıktır… Kriptodaki birinin bitcoin’i sorgulaması çok zordur.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala