bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,572.03 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,091.13 5.24%
bnb
BNB (BNB) $ 606.61 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 8.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516764 5.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463724 6.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147908 8.22%

Lüks Tur Operatörü Scott Dunn, BTC, DOGE ve XRP Ödemelerini Kabul Edecek

luks tur operatoru scott dunn btc doge ve xrp odemelerini kabul edecek

Kripto para birimleri hemen hemen birçok alanda ödeme yöntemi olarak kabul görmeye başladı. Bu kez Londra merkezli lüks tur operatörü Scott Dunn, kripto para birimlerini ödemelerde kabul edeceğini açıkladı.

Scott Dunn, Ödeme Yöntemlerine BTC, DOGE ve XRP’yi Ekledi

Merkezi Montreal‘de bulunan küresel bir ödeme teknolojisi şirketi olan Nuvei, lüks tur operatörü Scott Dunn ile ortaklığını duyurdu. Anlaşmaya göre, Scott Dunn ödemelerde Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) ve Ripple (XRP) kabul edecek.

luks tur operatoru scott dunn btc doge ve xrp odemelerini kabul edecek

Mart 2021’de 40’tan fazla kripto para birimini desteklediğini duyuran Nuvei, 200’e yakın ülkede faaliyet gösteren şirketlerin kripto para birimleri kullanarak ödeme yapmasını sağlıyor.

Nuvei, Bitcoin, Cardano, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ripple, Dogecoin, Reddcoin, Bitcoin Gold, USDT gibi varlıkları destekliyor. Bu yeni ortaklıkla birlikte artık Scott Dunn kullanıcıları, tatil ve balayı rezervasyonunu bu kripto para birimleriyle yapabilecek.

Kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kabul eden şirketlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tokyo merkezli Japon ikinci el araba ihracat şirketi SBI Motor Japan, XRP ve BTC‘i ödeme seçenekleri arasına eklediğini duyurmuştu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala