bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Lüks Moda Markası Prada, NFT Endüstrisine Adım Atıyor

luks moda markasi prada nft endustrisine adim atiyor

Ünlü markalar ve isimler NFT endüstrisine adım atmaya devam ediyor. Lüks moda markası Prada, NFT sektörüne adım atan son marka oldu.

Prada Kendi NFT Koleksiyonunu Çıkartıyor

Popüler moda markalarının NFT endüstrisine girdiğini ve hatta ünlü markaların kripto para birimleriyle ödeme almaya başlamıştı. Guccid, Balmain ve Balenciaga gibi markalar kripto ile iç içe çalışmalar yaparken, Prada’da NFT endüstrisine giriş yapıyor.

Prada tarafından yapılan açıklamada, perşembe günü 100 Ethereum tabanlı NFT piyasaya süreceğini açıkladı. Prada bu koleksiyonda ünlü sanatçı Damien Hirst’ün oğlu Cassius Hirst ile iş birliği yapıyor. Prada x Cassius Hirst koleksiyonundaki unisex siyah ve beyaz gömlekleri satın alan kişiler ürünün NFT’sine de sahip olabilecek.

luks moda markasi prada nft endustrisine adim atiyor 2

Hirst ailesi NFT’lere olan yakınlığıyla biliniyor. Damien Hirst geçtiğimiz yılın Temmuz ayında ilk NFT koleksiyonu olan “The Currency” NFT koleksiyonunu çıkartmıştı. Haberin yazımı esnasında Koleksiyondaki NFT’lerin fiyatı 5.2 Ethereum (ETH) yani yaklaşık 9.360 dolar fiyat etiketine sahip. Prada son olarak NFT koleksiyonu için Aura Blockchain Konsorsiyumu ile iş birliği yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala