bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,781.89 2.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,207.33 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 600.20 3.31%
solana
Solana (SOL) $ 156.48 4.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.560634 6.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.522159 3.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161577 1.39%

Lüks Moda Markası, İngiltere’de Kripto Ödemeleri Destekliyor

luks moda markasi ingilterede kripto odemeleri destekliyor

Dünya genelinde kripto para ödemelerine olan ilgi artmaya devam ediyor. Kripto para sahipleri artık emlak, araba ya da hizmet alabiliyorken, İngiltere’de yeni açılan bir lüks moda markası da kripto para ödemelerini desteklediğini açıkladı. Moda markası Philipp Plein İngiltere’de Web3 konseptli yeni mağazasında kripto para ödemelerine destek vermeye başladığını açıkladı.

Philipp Plein Web3 Konseptli Mağazasına Kripto Ödemeleri Getirdi

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Philipp Plein fiziksel, perakende ve online mağazalarında kripto para birimleriyle ödeme kabul eden ilk moda markası olduğunu iddia etmişti. Şirket İngiltere’de kripto meraklısı olan yüksek gelirli kişilere hitap eden yeni bir mağazanın açılışını yaptı. Mayfair’de açılan mağazada satın alımlar için kripto para desteği sunulmaya başlandı.

luks moda markasi ingilterede kripto odemeleri destekliyor 2

Yeni mağazası hakkında açıklama yapan şirket şunları söyledi:

İlk olarak Londra’yı seçtik çünkü İngiliz hükümeti kripto para biriminde dünya lideri olma noktasında büyük bir açıklama yaptı ve kendi NFT’lerini basmayı planladıklarını açıkladı. Sahip olduğu büyük finans merkezi kapasitesiyle Londra’yı dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olarak görüyoruz. Büyük bir marka olma yolunda ilerlerken Londra’da açılan yeni mağazamız bu yoldaki en önemli adımlarımızdan birisi olacaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala