bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,725.81 5.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.32 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 540.01 7.02%
solana
Solana (SOL) $ 133.48 11.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489139 4.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461396 5.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154067 5.29%

Lüks Araba Satıcıları Kripto İle Ödemeyi Hızla Benimsiyor

luks araba saticilari kripto ile odemeyi hizla benimsiyor

Kısa bir süre önce Baltimore’un tek yetkili Porsche mağazası olan Porsche Towson’ın ödeme yöntemi için Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) desteği getirdiğini aktarmıştık. Lüks araba satıcıları kripto ile ödemeyi hızla benimsemeye devam ediyor.

Singapur’da Kripto İle Lüks Araba Alınabilir

Singapur merkezli lüks araba satıcısı EuroSports Global, ödeme yöntemi olarak kriptoyu kabul etmeye başladı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre tüketiciler Lamborghini, Alfa Romeo ve Touring Superleggera gibi lüks markaların araçlarını kripto para ile satın alabilecek. Şirket kripto ödemelerini kabul etme açıklamasında esnek ve kullanımı kolay olan kripto para ödemelerine yönelik artan talep doğrultusunda bu adımı attıklarını belirtti.

luks araba saticilari kripto ile odemeyi hizla benimsiyor 2

Şirket ayrıca kripto para ödemelerinin desteklenmesiyle birlikte uluslararası işlemlerin çok daha kolay ve daha ucuz bir şekilde yapılabileceğini de belirtti. Herhangi bir hükümet tarafından düzenlenmeyen kripto para birimleri ürün / hizmet satın alımlarında ödeme yöntemi olarak yaygınlaşmaya devam ediyor. Son olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde Tesla ve Avustralya’daki Dutton Garage gibi lüks otomobil üreticileri ve bayileri ödeme seçeneği olarak kripto para birimlerini kabul ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala