bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,706.34 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,166.50 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 601.68 1.46%
solana
Solana (SOL) $ 150.83 5.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534284 3.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479453 4.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153961 4.83%

L’Oréal ve Meta, Metaverse için Güçlerini Birleştiriyor

LOréal ve Meta Metaverse için Güçlerini Birleştiriyor

Metaverse sektörü günden güne yeni şirketleri bünyesine dahil etmeye devam ediyor. Şirketler, bir yandan yeni yatırımlar yaparken diğer taraftan da geleceğe yatırım olarak ticari marka başvurularını gerçekleştiriyorlar. Son olarak iki dev şirket daha güçlerini metaverse çalışmaları için birleştirdi. L’Oréal, Meta ve Fransız işletme okulu HEC Paris, yeni metaverse projelerini duyurdu.

L'Oréal ve Meta, Metaverse için Güçlerini Birleştiriyor

L’Oréal ve Meta, İşletmelere Metaverse’ü Tanıtacak

Metaverse sektörü günümüzde her ne kadar keskin kalıpları olmayan ve hâlen ne olduğu tartışılan bir kavram olsa da geleceğin teknolojisi olarak adlandırılıyor. Bu noktada adını sık sık duyurmayı başaran Meta da yeni bir ortaklık daha yaptı. Şirket L’Oréal ve Fransız işletme okulu HEC Paris ile anlaşarak 3D üretim, AR, VR, karma gerçeklik, avatar oluşturma, kullanıcı deneyiminde taşınabilirlik, token ekonomisi veya metaverse ve Web3 ile ilgili diğer konularda uzmanlaşan işletmelere yardımcı olmayı amaçlayacak. 

Bu haftanın ilerleyen saatlerinde kazanç bildiren Meta, Paris’teki bir girişim ​​​​kampüsü olan Station F’deki projeye ev sahipliği yapacak. Ocak 2023’ten Haziran 2023’e kadar sürecek proje, başarılı olan başvuru sahiplerine işletmeleri için danışmanlara ve uzmanlara erişim imkanı verecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala