bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Londra, İş Dünyası İçin Kriptoya En Hazır Şehir

londra is dunyasi icin kriptoya en hazir sehir

Son dönemde kripto para birimleri pek çok kişi tarafından hızla benimseniyor. Durum böyle olunca ülkeler de kripto konusunda adımlar atmaya devam ediyor. Yapılan araştırmaya göre iş dünyası için kriptoya en hazır şehirler belli oldu. Listede ülkemizden iki şehir yer aldı.

Dünya genelinde Kriptoya En Hazır Şehirler

Recap tarafından gerçekleştirilen bir araştırmada, dünya genelindeki kriptoya en hazır şehirler belli oldu. Yapılan araştırmaya göre Londra, iş dünyası için kriptoya hazır en hazır şehir oldu. Alınan bu sonuç, Birleşik Krallık Başkanı Rishi Sunak’ın “Birleşik Krallık finansal hizmetler sektörünün her zaman teknoloji ve inovasyonda ön sırada yer almasını sağlama” vizyonunun doğru yolda olduğunu gösteriyor.

londra is dunyasi icin kriptoya en hazir sehir 2

Gerçekleştirilen araştırmada Londra ilk sırada yer alırken, Dubai ikinci sırada ve New York ise üçüncü sırada yer aldı. 2022 yılında kriptoya en hazır ülke olarak konumlandırılan Hong Kong ise son araştırmada kendisine yedinci sırada yer buldu.

Araştırmada Türkiye’den iki şehir de yer listeye girdi. İstanbul listede 34. sıradan kendisine yer bulurken Ankara ise 50. sırada yer aldı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala