bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Logan Paul’dan CryptoZoo İçin Kurtarma Planı

logan pauldan cryptozoo icin kurtarma plani

Kripto para dünyası 2021 yılındaki boğa döneminde birçok yeni NFT projesine tanıklık etti. NFT çılgınlığının yaşandığı dönemde ortaya çıkan projelerin bir kısmı ise hüsranla sonuçlandı. Bu dönemde ünlü isimler hem projelerin yatırımlar hem de tanıtın kısımlarında yer almıştı. NFT projesi CryptoZoo’nun tanıtımını yapan Logan Paul da dertli isimler arasında yer alıyor. Hakkında dolandırıcılık söylemleri bulunan ünlü YouTuber, üç aşamalı bir kurtarma planı açıkladı.

logan pauldan cryptozoo icin kurtarma plani2

Logan Paul’dan Üç Aşamalı Kurtarma Planı

YouTuber Logan Paul, sorunlu NFT projesine ilişkin bir kurtarma planı açıkladı. Dolandırıcılık iddiaları ile suçlanan Logan Paul, NFT projesi CryptoZoo yatırımcıları için 1,5 milyon doları gözden çıkardı. Logan Paul, NFT koleksiyonundan oluşan CryptoZoo adlı bir projede yer almıştı.

Paul, Twitter’dan yaptığı paylaşımında hakkında suçlamalarda bulunan başka bir YouTuber Coffeezilla’ya dava açmayı düşünmediğini belirtti. İnternet dedektifi olarak da tanınan Coffeezilla, Logan Paul’un rug bull dolandırıcılığına karıştığını iddia ediyordu. CryptoZoo’nun yaşadığı sorunlarını düzeltmeye odaklandığını ifade eden Paul, “Coffeezilla’ya dava açmak Cryptozoo sahiplerine yardımcı olmayacak. Bu nedenle hayranlarıma ve destekçilerime odaklamam gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Paul, kurtarma planının üç aşamadan oluştuğunu açıkladı. Buna göreilk aşamada, Paul ve CryptoZoo kurucu ortağı Jeff Levin, ZOO token’ları yakacak. İkinci aşamada ise yatırımcılara 1.000 Ethereum (EHT) verilecek. Son aşamada ise ZOO token’ları almayı da içerek oyna-kazan oyunu tamamen bitirilecek ve teslim edilecek.

Logan Paul, “İçine düşürüldüğüm durumun ele alınış şekli konusunda hayal kırıklığına uğradığımı söylemek yetersiz kalıyor. Bir denetimle birlikte tam bir dahili soruşturma bulunuyor. Sorumlu tutulması gereken herkes için yasal işlem başlatacağız. Bu süreçte elimize herhangi bir para geçerse, doğrudan topluluğa gidecek” ifadelerini kullandı. Youtube fenomeninin paylaşımı, topluluğun bir kısmı tarafından olumlu karşılanırken, diğer kısmı tarafından sert eleştirilere tutuldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala