bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

LMAX Group, Kripto Vadeli İşlem Ürünü için SIX ile Anlaştı

LMAX Group Kripto Vadeli İşlem Ürünü için SIX ile Anlaşti

Kripto sektörü hızla büyümeye devam ederken şirketler arasındaki ortaklıklar hızla artmaya devam ediyor. Sektördeki rekabetin de artmasıyla güçlerini birleştirmek zorunda kalan şirketler, yeni nesil ürünler ile rekabete tutunmaya çalışıyorlar. Yine bunun bir örneği olarak LMAX Group, kripto vadeli işlemler ürünü için İsviçre merkezli finans şirketi SIX ile ortaklığını duyurdu.

LMAX

LMAX Group ve SIX, Kripto Ürünü için Çalışacak

LMAX Group tarafından duyurulan ortaklığın, lansmanın 2022’nin 3. çeyreğinde, düzenleyici tarafından onaylanması bekleniyor. Şirketler başlangıçta, tam ürün sunumunun 7/24 ticarete genişletilmesiyle birlikte, haftada beş gün 23 saat işlem gören merkezi olarak takas edilen USD’ye dayalı Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) vadeli işlemlerini içerecek.

Konu hakkında konuşan LMAX Group CEO’su David Mercer şu ifadelere yer verdi:

“Kripto ticaretinin kurumsal olarak benimsenmesi artmaya devam ederken, bu ortaklık aracılığıyla portföyümüze kripto vadeli işlemleri ekleyerek teklifimizi tamamlayacağız. Halihazırda LMAX Group ile işlem yapan 35 üst düzey bankayı içeren küresel kurumsal müşteri tabanımız, SIX’in güvenli takas bağlantısı ile birlikte kanıtlanmış ve test edilmiş döviz ticareti teknolojimizin gücünden faydalanacaktır. Kripto vadeli işlem piyasası spottan üç kat daha büyük ve derin kurumsal likiditeye erişim sunarak, kripto ve Blockchain finansmanı geliştikçe önemli bir piyasaya giriş fırsatı sunuyoruz. Bu öncü çözüm, açığı kapatacak ve hızla artan sayıda kurumsal katılımcının ihtiyaçlarını karşılayarak, haftada yedi gün 24 saat kripto vadeli işlem ticaretini mümkün kılacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala