bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Lightning Token (LIGHT) Nedir?

Lightning Token LIGHT Nedir

Lightning token (LIGHT) zincirler arasında işlem yapılmasına olanak veren ve Binance akıllı zincirini kullanan bir kripto para projesidir. Lightning token ekosisteminde Lightning Incubator ve Lightning Launchpad adlı iki unsur bulunuyor. Kullanıcılar işlemlerini bu unsurlar vasıtasıyla gerçekleştiriyor. Ekosistemin işlevselliğini ise Lightning token’ler sağlıyor. Lightning token projesi, kripto para piyasasına yeni giriş yapacak geliştiricileri destekleyen bir niteliğe sahip. Proje kapsamında yeni platformların ilk merkezsiz borsa arzlarının (IDO) gerçekleştirileceği ifade ediliyor. Projeler Lightning token platformuna kaydoluyor ve bu altyapıdan faydalanarak yeni kullanıcılara kendilerini tanıtıyorlar. Böylece projenin ihtiyaç duyduğu yatırımlar da geliştiricilere kazandırılıyor. Lightning token platformunda desteklenecek bütün projeler detaylı bir şekilde ilgili mercilerce inceleniyor. Denetleme sürecinin ardından platform yeni projelere olanaklar tanıyor. Bu içerik boyunca Lightning token platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca malum platformda kullanılan kripto para Lightning token’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Lightning token projesi, piyasaya yeni atılım yapacak çiçeği burnunda projelerin ön satış deneyimlerini yeniden şekillendiriyor. Ekibin amacı hem yatırımcılara hem de geliştiricilere son derecede kaliteli deneyimler ve iyi sonuçlar kazandırmak. Ekip misyonunu blockchain teknolojisi ile sağlanan ekosistemi geliştirmek ve buraya katkıda bulunmak olarak özetliyor. Bu bilinçle hareket eden Lightning token ekibi çok zincirli bir Launcpad olarak işlev gösteriyor. Kripto para piyasasında her geçen gün yeni projelerin baş gösterdiğini görüyoruz. Ancak bu projelerin hedefledikleri başarıya ulaşması her zaman zannedildiği kadar kolay olmuyor. Yeni projelerin topluluğa tanıtılması ve belirli özelliklerle öne çıkması gerekiyor. Bu sayede geliştiriciler projeleri için ihtiyça duydukları yatırım elde edebilecek. Lightning token projesi bahsi geçen zorlukların farkında ve geliştiricileri destekleyecek bir yenilikçe piyasaya dahil oldu. Ekibin geliştirdiği platform sayesinde yeni projeler arzu ettikleri token satışlarını daha verimli bir biçimde gerçekleştirebilecek.

LIGHT

Lightning Token (LIGHT) Ne Zaman Çıktı?

Lightning token (LIGHT) projesi ilk kez 2021 yılında borsalarda işlem görmeye başladı. Bu tarihten önce de projenin hazırlığıyla ilgili çalışmaların düzenlendiği söylenebilir. Token’in fiyatını gösteren grafik incelendiğinde aykırı olmayan bir tablo karşımıza çıkıyor. Buna göre bu kripto paranın ilk andan itibaren kendi yol haritasına uygun bir şekilde faaliyet gösterdiği çıkarımını yapabiliriz. Gelecekte nelerin olacağını kestirmek bir hayli güç. Nitekim kripto para piyasasının sürprizlerle dolu bir ekosistem olduğu herkesin malumu. Bu projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcıların dikkatle araştırmalarını yaparak karar vermeleri gerekiyor. Aksi halde zararı tazmin edilemeyecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu da hem kripto para ekosistemine hem yatırım yapılan projeye hem de kullanıcıların kendisine zarar verebilir.

Lightning Token (LIGHT) Fiyatı Nedir?

Lightning token (LIGHT) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bu başlıklar Lightning token fiyatını sürekli olarak gösterecek. Projenin tanıtımı için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlanmamış. Ancak web sayfası ziyaret edildiğinde bir kullanıcının ihtiyaç duyduğu tüm verilere erişmek mümkün. Buna göre LIGHT token’lerden piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilecek. Bu miktarın şimdiye dek 64 milyonu dolaşıma dahil edilmiş. Yani toplam arzın %64’lük bir dilimi kullanıcılara sunulmuş.

Lightning Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Lightning token [mcryptocoin=”LIGHT” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Lightning token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”LIGHT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Lightning token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LIGHT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LIGHT” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

LIGHT token

Lightning Token Kaç Dolar?                 

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Lightning token [mcryptocoin=”LIGHT” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Lightning token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1,01 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Lightning token yılın en düşük seviyesini ise 0,019 dolarla belirledi.

Lightning Token (LIGHT) Nasıl Çalışmaktadır?

Lightning token (LIGHT) proje ekibi misyon olarak blockchain teknolojisini ve ekosistemini geliştirmeyi benimsemiş. Bu sayede herkesin fayda sağlayacağı bir ekosistem meydana getirmek arzulanıyor. Böylesi bir sonuç ise herkese fayda sağlayacak. Bu amaç doğrultusunda piyasadaki ilk çok zincirli inkübatör ve Launchpad geliştirildi. Lightning token sayesinde hem satış öncesi yatırımcılar hem de lansman öncesi projeler tek ve güvenli bir hedef doğrultusunda ilerleyecek. Yatırımcılar her blok zincirinde güvenli, yenilikçi projelere ve fayda sağlayıcı yatırımlara erişebilecek. Lightning token ekibinin hedeflerinin herkesin iyiliği yönünde olduğunu görüyoruz. Geliştiriciler, artan risk, ücretsiz denetimler, daha iyi likidite ve onları desteklemeye hazır özel bir toplulukla bu platform aracılığıyla buluşacak. Lightning token ekibinin elde ettiği büyük ortaklıklar geliştiricilerin projelerinin daha iyi keşfedilmesini sağlayacak nitelikte.

Yeni projeler, Lightning token platformu üzerinden avantajlı bir şekilde çalışmalarına başlayabilecek. Burada geliştiricilerin adil, güvenli ve yüksek getirili token satışları yapabilmesi mümkün hale getirildi.

LIGHTTokenNedir

Lightning Token (LIGHT) Nasıl Satın Alınır?

Lightnin token (LIGHT) projesinin kripto paralarını belirli borsadan satın almak mümkün. Bu borsalar PancakeSwap ve Hoo platformları olarak biliniyor. Kullanıcılar bu platformlardan WBNB veya USDT yoluyla LIGHT token satın alabilecek. Projenin kripto parası LIGHT token’ler gelecekte yeni borsalarda listelenerek yeni kullanıcılara ulaşmayı başarabilir. Ancak bu durumun aksi de mümkün. Kullanıcılar yatırım yapmadan önce belirli gerçekleri göz önünde bulundurmalılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala