bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

Lightning Network Girişimi Zap Inc.’ten Yeni Hamle

lightning network girisimi zap inc ten yeni hamle

Hem emanet edilebilen (custodial) Bitcoin cüzdanının hem de ödeme uygulaması Strike’ın  geliştiricisi Lightning şirketi Zap Inc., Green Oaks Capital liderliğinde, kıdemli Bitcoin yatırımcısı Anthony Pompliano’nun da dahil olduğu ilk ödemelerini Nisan ayında yükseltti.

Finansman ilk olarak Forbes tarafından Çarşamba günü bildirildi. Kurucu Jack Mallers’ın daha önce açılış yapan şirketi, daha önce de fintech unicorns Robinhood and Stripe’a yatırım yaptığı için şimdilerde Green Oaks Capital’in en yeni gözdesi.

2017 yılında kurulan Zap Inc., Şikago’dan Barselona’ya ve Berlin’e yayılmış 13 kişilik bir personel tarafından yönetilmektedir. Ekip 2020’de bir Visa kartı çıkarmayı planlıyor ve bu da dolar cinsinden ana likidite ile değişim hizmetleri sunan, en küçük girişimlerden biri haline geliyor.

CMT Digital’den Zap Inc. yatırımcısı Colleen Sullivan, bu küçük girişimin düzinelerce veya benzeri karşılaştırılabilir girişimler arasında benzersiz olduğunu söyledi, çünkü Zap “Altında yatan teknolojinin temelindeki karmaşıklıkları çözerek, kullanıcıların para göndermeleri ve almaları için çok daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunuyor.” diye belirtilmektedir. CMT Digital ayrıca Lightning Labs’a da yatırım yapmaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala