bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

Lena Instruments ile FLR ve SGB Tokenleri Devredilebilecek

lena instruments ile flr ve sgb tokenleri devredilebilecek

Dijital varlık yöneticisi DelTec’in kripto varlık odaklı bir kolu olan DelChain tarafından yapılan paylaşıma göre, İsviçre merkezli BT hizmetleri satıcısı Lena Instruments ile bir ortaklık imzaladı. Ortaklık ile birlikte devir işlemleri yapılabilecek.

Bu anlaşma ile beraber DelChain’in Spark (FLR) ve Songbird (SGB) token sahibi olan tüm kullanıcılar, kolaylıkla Lena Instruments’ın altyapısı aracılığıyla devredebilecek.

Delchain CEO’su Bruno Macchiali konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Delchain ve Flare ortaklıklarını 28 Nisan 2021’de duyurdular. Uzmanlığını ve üretim kalitesini Flare ekosistemine taşıyacak olan Lena Instruments ile ortaklık etmekten mutluluk duyuyoruz. Flare ve Songbird Networks’e katılan müşterilerimize sağlam getiri ve mükemmel hizmet rakipsiz bir değer teklifi oluşturduğumuz için mutluyuz.”

Lena Instrument’ın Bu Ortaklığı İş Stratejisi için Doğal

Lena Instruments iş geliştirme başkanı Mona Bürkle’ye göre bu ortaklık iş stratejisi için doğal görünüyor. Mona Bürkle yaptığı açıklamada büyük bir Flare ve Songbird token sahibi olarak, hem Songbird hem de Flare’da birinci kurumsal sınıf hizmetini başlatarak Flare Vakfı’na olan güvenlerini tazelediklerini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala