bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

LedgerX, FTX İflası için 175 Milyon Dolar Ayıracak

LedgerX FTX Iflasi icin 175 Milyon Dolar Ayiracak 1

Kripto para sektöründe oldukça büyük ses getiren FTX krizi, beraberinde birçok şirketin de ölümüne neden oldu. FTX’in iflas başvurusu ile birlikte iflasını açıklamak zorunda kalan LedgerX de bu şirketlerden biri. Bu noktada her ne kadar iflasını açıklasa da LedgerX, FTX’in iflas işlemlerinde kullanılmak üzere 175 milyon dolar ayırmaya hazırlanıyor. 

LedgerX, FTX İflası için 175 Milyon Dolar Ayırmaya Hazırlanıyor

FTX’in iflası sonrası yıkılan şirketlerin külleri, kripto sektörünün üzerinde dolanmaya devam ederken, yatırımcılar yavaş da olsa nefes almaya başladı. Bitcoin‘in (BTC) yukarı yönlü hareketleri ile birlikte altcoin’lerin de canlandığı bu günlerde bir haber de LedgerX’ten geldi. İflasını açıklamadan önce LedgerX, FTX’in iflas işlemlerinde kullanılmak üzere 175 milyon dolar ayırmaya hazırlanıyor. 

Bloomberg tarafından paylaşılan detaylara göre bu paranın kaynağı, LedgerX‘in aracılar olmadan kripto türev işlemleri için yasal onay almak amacıyla ayırdığı 250 milyon dolarlık bir fondan geliyor. 

Diğer taraftan LedgerX hakkında konuşan CFTC sözcüsü, ajansın planlı bir transferden haberdar olduğunu söyledi. Ancak LedgerX ve FTX temsilcileri, yorum taleplerine yanıt vermedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala