bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,721.88 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,256.52 2.85%
bnb
BNB (BNB) $ 608.96 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 157.75 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551601 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502032 2.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162535 3.01%

Ledger, İşletmelere NFT Pazar Yeri ve Hizmeti Başlattı

ledger isletmelere nft pazar yeri ve hizmeti baslatti

Kripto cüzdanlarıyla bilinen kripto donanım şirketi Ledger, NFT endüstrisine giriş yapıyor. Şirketi işletmeler için NFT’lerin alım, satım ve oluşturulmasını daha güvenli hale getirme imkânı sunuyor.

Ledger NFT Pazar Yeri Hizmetini Başlattı

Kripto donanım ve güvenlik şirketi olan Ledger, bugün gerçekleştirilen Ledger Op3n konferansında önemli açıklamalar yaptı. Ledger yaptığı açıklamada Web3 eğitimi ve güvenliğe odaklanan bir dizi başka ürünün de duyurusunu yaptı.

Şirketin NFT pazarı olan Ledger Market, güvenlik ve şeffaflığa öncelik tanıyor. Ledger’ın CEO’su Pascal Gauthier’e göre NFT yatırımcılarının dolandırıcılıklardan kaçınmasına yardımcı olmak için bir süreç olan, açık imza uygun güvenlik “endüstrinin en sorunlarından biri” olduğundan “Web3 yenilikleri arasında” kaybolan bir şey olduğunu belirtti.

ledger isletmelere nft pazar yeri ve hizmeti baslatti 2

Ledger Market, varlıklarını piyasada listelemek için LVMH’nin Tag Heuer, NFT koleksiyonu DeadFellaz ve Brick / Babylon gibi markalarla ortaklık kurdu. Ledger ayrıca şirketlerin Web3 projelerini ölçeklendirebilecekleri ve NFT alanına güvenli bir şekilde geçebilecekleri bir platform olarak Ledger Enterprise Create’i de kullanıma sunuyor. Gauthier açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Herkes 2000’lerde web siteleri oluşturuyormuş gibi NFT’ler kuruyor. Ledger Enterprice Creative’in markelerin ve yaratıcıların tamamen kontrol altında olmasına izin vereceğiz. Ayrıca Ledger’da yapmak istediğimiz şey, NFT oluşturucularına ve markalara NFT yolculukları boyunca eşlik etmek ve NFT’nin basılmasından dağıtımına üretimine kadar tüm aşamaları güvence altına almak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala