bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

Ledger, DeFi Protokolü Alkemi Earn ile Ortaklık Kurdu

ledger alkemi earn defi protokolu ile ortaklik kurdudf

Kripto sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki ortaklıklar da artış gösterdi. DeFi protokolü Alkemi Earn tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre; Ledger donanım cüzdanları için bir uygulama olan Ledger Live ile sorunsuz bir şekilde entegre edilecek.

Ledger, DeFi Protokolü Alkemi Earn ile İş Birliği Yaptı

Donanım cüzdan üreticisi Ledger, Alkemi Earn ile yaptığı entegrasyonla ilk kez kullanıcılarına getiri kazandırma özelliği getirdi. Bu entegrasyonla birlikte Ledger cüzdanlarına eşlik eden bir yazılım uygulaması olan Ledger Live’ın tüm kullanıcıları uygulamadan çıkmadan kredi alabilecek.

Ledger, kullanıcılara dijital varlıkları borsalardan veya diğer protokollerden vazgeçmeden satın alma ve kullanma yolu sağlamayı amaçlıyor. Ledger’in uluslararası geliştirme başkan yardımcısı JF Rochet Salı günü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Alkemi ile Ledger kullanıcıları, merkezi koruyucular olmadan kriptonun tüm avantajlarından yararlanırken varlıklarını büyütmek için daha fazla yola sahip olacak.

Son olarak Ledger, NFT endüstrisine giriş yaptığını açıkladı. Şirketi işletmeler için NFT’lerin alım, satım ve oluşturulmasını daha güvenli hale getirme imkânı sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala