bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,797.09 5.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.51 5.53%
bnb
BNB (BNB) $ 557.01 5.52%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506234 7.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478057 11.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155551 10.19%

Ledger Connect’in Beta Sürümü Duyuruldu

Ledger Connectin Beta Sürümü Duyuruldu

Küresel olarak birçok önemli şirket web3 çalışmalarını hızlandırırken, kripto şirketleri de yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Son olarak popüler donanım cüzdanı üreticisi Ledger, yeni ürünü Ledger Connect‘in beta sürümünü duyurdu. Şirket bu yeni ürün ile birlikte Ledger, yeni nesil web3 projelerine destek sağlayabilecek.

Ledger Connect'in Beta Sürümü Duyuruldu

Ledger Connect ile Ledger Nano X ve Mobile, Safari ile Uyumlu Olacak

Ledger ürettiği donanım cüzdanları ile kripto yatırımcılarının varlıklarını çok daha güvenli bir şekilde korumasını hedefleyen kripto şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin Nano X, Nano S ve Nano S Plus gibi farklı donanım ürünleri bulunurken, yakın zamanda erişime açılması planlanan Ledger Connect ile tarayıcı üzerinden de bu varlıklara erişim sağlanabilecek.

Yeni özellikler ilk başta şirketin amiral gemisi ürünleri Ledger Nano X ve Mobile Safari ile uyumlu olacak. Şirket paylaştığı bir bir blog yazısında, Ledger’ın beta lansmanı sırasında diğer protokollere geçmeden önce Ethereum ve Solana ile uyumlu olacağını açıkladı.

Son olarak Ledger, Ledger Nano S Plus ve Masaüstü desteğinin daha sonra güncelemeler ile geleceğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala