bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Ledger, Açık Kaynak Çalışmalarını Hızlandırıyor

ledger acik kaynak calismalarini hizlandiriyor

Son dönemde donanım cüzdanı üreticisi Ledger, son dönemde kurtarma aracı ile gündemde kalmaya devam ediyor. Şirket, kullanıcılarının eleştirileri sonrasında yeni bir yolda ilerlemeye hazırlanıyor.

Ledger Cephesinden Yeni Açık Kaynak Çıkışı

Kısa bir süre önce duyurulan ve kullanıcıların özel anahtarlarını kurtarmalarına yardımcı olacak bir hizmet sebebiyle tepki çeken donanım cüzdanı üreticisi Ledger’den yeni bir hamle geldi.

ledger acik kaynak calismalarini hizlandiriyor 2

Şirket tarafından gün içinde yapılan açıklamada şeffaflığı artırmak ve açık kaynak yol haritasını hızlandırmak adına çalışmalar yürüteceğini ve endişelerin giderilmeye çalışacağını dile getirdi. Ledger CEO’su Pascal Gauthier konu hakkında paylaştığı bir blog gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Ledger, güvenlikten asla ödün vermez. Kasıtsız iletişim hatamız herkesi şaşırttı ve müşterilerimizin Ledger Recover’ı, büyüyen kripto topluluğu ve Ledger’ın gelecekteki teklifleri için rolünü doğru bir şekilde anlama yeteneğini etkiledi.

Bu ayın başlarında Ledger, yeni kurtarma aracını tanıtmıştı. Ledger Recover’ı, büyüyen kripto topluluğu ve Ledger’ın gelecekteki teklifleri için rolünü doğru bir şekilde anlama yeteneğini etkiledi. Söz konusu hizmet kullanıcıların güvenlik şifrelerini Ledger ve diğer iki şirket olan CoinCover ve EscrowTech ile paylaşılarak kullanıcının anahtarlarına erişimini kaybetmesi durumunda birleştiriyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala