bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

LeBron James, Crypto.com İle İşbirliği Yaptı

lebron james crypto com ile isbirligi yapti

Kripto para borsaları son zamanlarda birçok ortaklıklara imza atmaya başladı. Bu kez kripto para borsası Crypto.com, NBA takımı Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncusu LeBron James ile bir ortaklık kurdu. Crypto.com ve LeBron James çocuklara Web3 ve kripto para alanında eğitim vermek için bir anlaşma yaptı.

LeBron James Crypto.com Kripto Alanında Eğitim Vermek için Anlaşma Yaptı

LeBron James ve şirketi LeBron James Family Foundation (LJFF), Web3 eğitimini ve iş geliştirme fırsatlarını desteklemek için önde gelen kripto para platformu Crypto.com ile anlaşmaya vardı. Söz konusu olan ortaklığın amacı, yetersiz hizmet alan topluluklara kripto ve Blockchain ile ilgili eğitim ve kaynaklar sağlamak.

lebron james crypto com ile isbirligi yapti
LeBron James

Eğitimler için özel bir ekip kurulduğu aktarılırken, 1600 öğrenci bu eğitimlerden yararlanmış olacak. NBA takımı Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncusu LeBron James ortaklık ile ilgili şunları söyledi:

Blockchain teknolojisi ekonomimizde, spor ve eğlencemizde, sanat dünyamızda ve birbirimizle nasıl etkileşim kurduğumuzda devrim yaratıyor. Benim geldiğim gibi toplulukların geride kalmamasını sağlamak istiyorum. Crypto.com ve ben, ihtiyaç duydukları bilgi ve araçlarla topluluğumu eğitme ve destekleme ihtiyacı konusunda hemfikiriz. Bu fırsatları topluluğuma getirmek için onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala