bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,845.37 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.53 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 560.63 3.15%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500274 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473334 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152487 3.70%

Laurent Kssis, Hashdex’in Avrupa Başkanı Olarak Atandı

laurent kssis hashdexin avrupa baskani olarak atandi 2

Kripto şirketleri hizmet alanını genişletmek ve daha iyi hizmet verebilmek adına alanındaki iyi isimleri bünyelerine katmaya devam ediyor. Bu kez Brezilya merkezli kripto varlık yöneticisi Hashdex bölgede genişlemeye öncülük etmesi için kripto ürünleri sağlayıcısı 21Shares’in eski müdürü Laurent Kssis’i Hashdex’in yeni genel müdürü ve Avrupa başkanı olarak atadı.

Hashdex, Avrupa Genişlemesi için Kripto ETP Kıdemlisi Laurent Kssis’i Atadı

Brezilya merkezli kripto varlık yöneticisi Hashdex bugün Laurent Kssis‘i bölgede genişlemeye öncülük etmesi için yeni genel müdürü ve Avrupa başkanı olarak işe aldığını duyurdu.

laurent kssis hashdexin avrupa baskani olarak atandi
Kripto ürünleri sağlayıcısı 21Shares’in eski müdürü Laurent Kssis

Hashdex’in kurucu ortağı ve CEO’su Marcelo Sampaio atama ile ilgili olarak şunları söyledi:

Kripto borsasında işlem gören ürünlerdeki (ETP) özellikle de kripto ETP’lerini listelemek için önde gelen mekan haline gelen İsviçre’deki geçmişi, uluslararası erişimimizi hızlandırırken, yenilikçi kurumsal düzeyde küresel ayak izimizi genişletirken Hashdex’i desteklemek için çok değerli olacak. İsviçreli ve Avrupalı ​​yatırımcıları kripto ekonomisine bağlamak için ürünler, hizmetler ve yollar inşa ediyoruz.

Hashdex ayrıca Londra, Zürih, Paris ve Lizbon’da da yeni üyeler almaya hazırlanıyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Brezilya merkezli HashDex, daha önce de şirketin “dünyanın ilk” DeFi ETF’si olarak tanımladığı ETF’ini başlatmak için onay aldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala