bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Laser Digital, DeFi Protokolü Infinity’ye Yatırım Yaptı

laser digital defi protokolu infinityye yatirim yaptiSADFSD

Kripto para sektöründe son dönemde birçok şirket finansman turlarında önemli gelirler elde ediyor. Özellikle şirketler çalışmalarını hızlandırmak için stratejik yatırımlar yapıyor. Çıkan haberlere göre; Nomura’dan Laser Digital, DeFi protokolü Infinity’ye stratejik bir yatırım yaptığını duyurdu.

Laser Digital, Infinity’ye Stratejik Yatırım Yaptı

Japon finansal hizmetler devi Nomura‘nın kripto kolu Laser Digital, kurumsal borç verme ve borçlanma için merkeziyetsiz bir finans (DeFi) protokolü olan Infinity Exchange’e yatırım yaptı. Bu yatırım ile beraber Ethereum tabanlı borç verme ve ödünç alma protokolü, Web3’ün kurumsal olarak benimsenmesi için altyapı oluşturuyor.

laser digital defi protokolu infinityye yatirim yaptiSFVXDGBDF

Infinity’nin kurucusu ve CEO’su Kevin Lepsoe, Laser’in yatırımının , GSR ve Flow Traders da dahil olmak üzere birkaç destekçiden geçen Eylül ayında toplanan 4,2 milyon dolarlık Infinity yatırımına ek olduğunu söyledi. Infinity’nin mevcut DeFi protokollerinden nasıl farklı olduğunu açıklayan Lepsoe, faiz oranı mekanizmasının ve risk yönetim sisteminin rekabet açısından önemli avantajlar olduğunu söyledi.

Ayrıca belirtmek gerekirse Hong Kong’daki Morgan Stanley’de eski bir yapılandırma ve finans mühendisliği başkanı olan Lepsoe, DeFi’nin kurumsal olarak benimsenmesini artırmak amacıyla geçen yıl Infinity’yi kurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala