bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,747.96 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.72 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 583.83 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 188.72 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622805 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648783 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223723 13.61%

Küresel Emlak Devi, Shiba Inu ve Dogecoin Kabul Ediyor

Küresel Emlak Devi Jamestown SHIB ve DOGE Kabul Ediyor

Son dönemde birçok şirket, popüler kripto paraları ödeme seçenekleri arasına hızla ekliyor. Son olarak gayrimenkul yatırımı ve yönetimine odaklanan şirket JamestownBitPay ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Şirket bu ortaklık ile birlikte meme tokenlar Shiba Inu ve Dogecoin dahil olmak üzere birçok kripto para birimini kabul etmeye başlayacak.

Küresel Emlak Devi, Shiba Inu ve Dogecoin Kabul Ediyor

Jamestown, BitPay aracılığı ile SHIB ve DOGE Kabul Edecek

Jamestown, BitPay ile bir ortaklık anlaşması imzalayarak kripto para birimi ödemelerini kabul ettiğini bildirdi. Bu, şirketin, Avrupa’ya genişlemeyi düşünürken, ABD merkezli emlak mülklerinde kripto ile kira kabul etmesine de izin verecek.

Jamestown Başkanı Michael Phillips, konuyla alakalı olarak verdiği bir röportajda, kriptonun şirketin teknoloji ve sanal entegrasyon yoluyla inovasyon uygulama planlarının büyük bir parçası olacağını belirtti.

Son olarak BitPay’in; yatırımcıların ve işletmelerin, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), USD tabanlı stablecoin’ler ve Dogecoin (DOGE) gibi önde gelen meme kriptoları ile ödeme kabul etmesine olanak tanıdığını belirtelim. 

BitPay, kripto ödemelerini fiat’a dönüştürüyor, bu nedenle Jamestown aslında kripto almayacak veya tutmayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala