bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Küçük Bankalar, Bitcoin İşlemleri ile Gelişmeyi Planlıyor

bankalar bitcoin hizmetleri baslatmaya hazirlaniyor

American Banker tarafından hazırlanan bir rapora göre, yaklaşık 300 topluluk bankasının 2022’nin ilk yarısında Stone Ridge yan kuruluşu NYDIG ile ortaklaşa Bitcoin ticaretine başlaması bekleniyor. Plan ilk olarak Temmuz ayında biliniyordu. Ancak bankalar son birkaç aydır, düzenleyici sorunları çözmekle meşguldü. 

American Banker tarafından görüşülen katılımcılar, ortaklıklarını tamamladıktan ve yeni varlık sınıfıyla bağlantılı güvenlik endişelerini ele aldıktan sonra artık Bitcoin için destek başlatmaya yakın olduklarını iddia ediliyor

kucuk bankalar bitcoin islemleri ile gelismeyi planliyor

300 Bankanın 2022’nin İlk Yarısında Bitcoin Hizmeti Vermesi Bekleniyor

Bankalardan Bitcoin satın alma fikri bir tezat gibi gelse de, küçük bankacılık kurumları kriptoyu benimsemenin ayakta kalmalarına yardımcı olacağını düşüncesi, kripto sektörüne oldukça yaygın bir düşünce olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle son dönemde birçok ödeme şirketi (Visa, Mastercard) ve bankanın kripto konusunda attığı önemli adımlar, kripto dünyasında büyük yankılar uyandırıyor.

Bunu fırsata çevirmek isteyen ufak bankalar ise bu alandaki düzenleyici çalışmalarını sürdürüyor. Öyle ki BankSouth’un CEO’su Harold Reynolds, bankasındaki müşterileri arasında kripto para yatırımında büyük bir artış olduğunu belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala