bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,229.41 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.77 3.45%
bnb
BNB (BNB) $ 546.21 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 131.27 6.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491217 1.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443253 2.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145086 6.13%

KuCoin, Para Çekme İşlemlerini Durdurma Söylentilerini Reddetti

kucoin ceosu para cekme islemlerini durdurma soylentilerini reddetti

Kripto para borsası KuCoin bugün, son piyasa kargaşasının ortasında yaşanan kayıplar nedeniyle şirketin para çekme işlemlerini durdurabileceğini öne süren söylentilerini reddetti. 

KuCoin’den Para Çekme İşlemlerini Durdurma Konusunda Açıklama

Kripto para borsası KuCoin, LUNA çöküşü nedeniyle yaşanan ağır kayıplar nedeniyle platformlarında para çekme işlemlerini durdurduklarını öne süren söylentileri tamamen yalanladı.

KuCoin’in CEO’su Johnny Lyu, bugün erken saatlerde konuyla ilgili açıklama yaptı. Son tweetlerinden birinde Lyu şu ifadeleri kullandı:

FUD’lerin farkında olun! Bu saf söylentileri kimin yaydığından ve niyetlerinin ne olduğundan emin değilim, ancak KuCoin’in LUNA, 3AC, Babel, vb. ile herhangi bir teması yok. Herhangi bir coin çöküşünden, büyük zarar yok, geri çekmeyi durdurma planı yok, her şey açık KuCoin iyi çalışıyor.

Lyu ayrıca Twitter’da yaptığı açıklamada, şeffaflığın KuCoin’in temel bir ilkesi olduğunu belirterek, şirketin operasyonları hakkında yakında bir ilk yarı raporu yayınlayacağını da sözlerine ekledi. 

Son olarak hatırlatmak gerekirse kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital, haftalarca işlevsel olarak iflas ettiği yönündeki spekülasyonların ardından New York’un Güney Bölgesi’nde iflas başvurusunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala