bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,706.94 2.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.34 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 580.57 1.53%
solana
Solana (SOL) $ 186.65 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626758 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648772 0.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222373 20.29%

KuCoin, NFT Projeleri İçin 100 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

kucoin nft yaraticilari icin 100 milyon dolarlik fon baslattiu

NFT sektörünün hızla gelişmesi ile beraber bu alandaki projeler de artış göstermeye başladı. Kripto para borsası KuCoin‘de NFT projelerini ve oluşturucularını destekleyecek bir hamle yaptı.

KuCoin’den NFT Projelerini Desteklemek için 100 Milyon Dolarlık Fon

Singapur merkezli kripto para borsası KuCoin bugün, NFT projelerini desteklemek için 100 milyon dolarlık “Yaratıcılar Fonu”‘nun başlatıldığını duyurdu.

kucoin nft yaraticilari icin 100 milyon dolarlik fon baslatti

Söz konusu “Yaratıcılar Fonu”, yeni başlatılan KuCoin Windvane NFT platformunu tamamlamak için kullanılacak. Ayrıca KuCoin, Windvane’in içerik oluşturuculara yoğun değişim trafiğine erişim ve ilk NFT tekliflerini oluşturmak için topluluğun desteğini sunduğunu söyledi.

KuCoin’in başlattığı fon, Windvane ile borsanın risk sermayesi kolu KuCoin Ventures arasındaki bir ortak girişim olarak karşımıza çıkıyor. 

Fon ayrıca 99 NFT yaratıcısını, para basma, ticaret ve depolama gibi standart özellikler sunan Windvane pazarına katılmaya davet edecek. Windvane, Ethereum, BSC ve Flow dahil olmak üzere en popüler NFT blok zincirlerini destekliyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz aylarda kripto para borsası KuCoin, faaliyetlerine Avrupa Tek Ödeme Alanı (SEPA) desteğini entegre ettiğini duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala